گیتاریستها مرجع آکورد ایران


لطفا کپی نکنید!!!یا در صورت کپی اسم سایت را ذکر کنید.

کيمياگر

سلام امیدوارم حال همگیتون خوب باشه و مشکلی نداشته باشید.

راستش هنوز تو ماموریتم و گیتار دم دستم نیست بنابر این از نت و آکورد خبری نیست ولی گیتار به دستم برسه یه آهنگ عالی شنیدم که براتون آکورداش رو می نویسم.

یه کتاب از پائلو کوئیلو به اسم کیمیاگر رو پیشنهاد می کنم که حتما بخونید چند تا جمله ی واقعا زیبا از این کتاب رو می نویسم .

۱-اگر تو با وعده دادن آن چه که هنوز نداری به راه افتی میل به دست آوردن آن را از دست می دهی.

۲-اگر تو برای اولین بار ورق بازی کنی بطور قطع برنده می شوی این شانس تازه کارهاست که اصل مساعد نامیده می شود.

۳-وقتی که تو واقعا چیزی را می خواهی همه ی جهان همدست می شوند تا تو بتوانی آن را بدست آوری.

۴-کسی که کاری را انجام دهد چون آن را دوست دارد موفق می شود.

۵-وقتی چوپان با میشهایش از روستا گذر می کند همیشه ممکن است ماری آنها را بزند ولی این ریسک بخشی از زندگی گوسفندها و شبان است.

۶-وقتی که شانس با ماست باید از آن استفاده کنیم و او را کمک کنیم همانطور که او به ما کمک می کند که این کار کمک به شانس مبتدی یا کمک به اصل مساعد است.

۷-تصمیمات فقط آغاز یک ماجراست-وقتی کسی تصمیم می گیرد خود را در جریان تند پرتاب می کند که او را بسوی مقصدی خواهد برد که وقتی اقدام به تصمیم گیری کرده است خواب آن را هم ندیده است.

۸-هیچ کس نباید از ناشناخته بترسد چون هر انسانی می تواند آنچه را که می خواهد بدست آورد و آنچه را که لازم دارد فراهم کند.

۹-تنها ترس ما این است که آنچه را داریم از دست بدهیم خواه زندگیمان باشد خواه وسایلمان اما این ترس زمانی از بین می رود که بدانیم زندگی ما و داستان جهان را یک دست واحد رقم زده است.

۱۰-ترس از شکست چیزیست که مانع از آغاز کار می شود.

۱۱-آنچه که بتوانی تغییر دهی آینده ی تو نبوده است.

۱۲-شر آن چیزی نیست که از دهان به درون می رود -شر آن چیزیست که از دهان بیرون می آید.

۱۳-ترس از رنج از خود رنج بدتر است.به قلبت بگو هیچ قلبی وقتی به دنبال رویاهایش بوده هرگز رنج نکشیده چون هر لحظه ی این جستجو ملاقات با خدا و ابدیت است.

۱۴اگر قلبت نمی خواست به راهی که می روی ادامه دهد طبیعی است چون حق داریم از مبادله ی همه ی آنچه که موفق شده ایم به دست آوریم با یک رویا بترسیم.

۱۵-جستجو همیشه با ((شانس تازه کار)) آغاز می شود و با ((مقاومت فاتح)) پایان می پذیرد. 

در مورد ریتم آهگ یمبوسنه هم ریتم ۸/۶ سریع هستش که آهنگ دسپرادو هم با این ریتم زده میشه اگه نزدیدش بگید تا با علائم بنویسمش.

موفق باشید.

   + امید کاویانی و موسوی - ٧:٠٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٦/٢/۱