آکوردهای فصل تازه از احسان خواجه امیری

(لطفا روی تبلیغات بالای وبلاگ کلیک کنید)

سلام.

این بار هم اکوردهایی از آلبوم فصل تازه از احسان رو بهتون پیشکش می کنیم امیدواریم که خوشتون بیاد.

این آهنگ رو به درخواست دوستان در آوردیم و چند آکورد توی آهنگ هست که شاید سخت باشه و توضیحش ضروری.

آکورد C9

برای گرفتن این آکورد باید دو ماژور روی فرت ٨ را بگیرید و انگشت کوچک را برداشته و نت (ر) روی سیم یک را بگیرید یعنی باره ی فرت ٨ را بگیرید انگشت ٢ باید روی فرت ٩ سیم ٣ باشد‏‏،انگشت ٣ روی فرت ١٠ سیم ۵ و انگشت کوچک یا ۴ روی فرت ١٠ سیم ١.

آکورد Adim

آکورد D7 روی سردسته را بگیرید و انگشت ١ یا اشاره  را روی فرت ١ از سیم ۴ بگذارید.

یعنی انگشت ١ روی فرت ١ از سیم ۴ ،انگشت ٢ روی فرت ١ از سیم ٢،انگشت ٣ روی فرت ٢ از سیم ٣ و انگشت ۴ روی فرت ٢ از سیم ١.

به دنبال یاری ماندگار نگرد

وقتی خود ماندگار نیستی...

تنها درسی که عشق به من آموخت!!! 

آکورد گریه از احسان خواجه امیری

آینده بسیار روشن است!

این فال را پزشک،

از نقشهای ته شیشه ی آزمایش خونم

گرفته است!!!

این هم آهنگ بسیار زیبا و آرام گریه که باید رو گیتار بزنید تا بفهمید چی میگم. 

 آهنگ گریه از احسان خواجه امیری

ببخش اگر نا خواسته از تو دور می شوم

دلواپست می کنم

خانه ای سوت و کور می شوم.

تو،به ندیدن من عادت نکرده ای

من،به نبودن تو عادت نکرده ام

به خدا مجبور می شوم!!!

 

 

 میدانی پزشکان که هیچ

حتی مامورین بازیافت هم

از این قلب شکسته

قطع امید کرده اند!!!

آکورد تب تلخ باز هم از احسان که آهنگ ۴/۴ آروم و زیباییه و البته شعر هم از افشین یداللهی. 

آکورد تب تلخ از احسان خواجه امیری

به توتبریک می گویم!

تادیروزهمه ازعشق قفس می ساختند

ولی امروز...

توگاوصندوق ساخته ای!!!

این هم آهنگ تب تلخ برای دوستانی که تا بحال این آهنگ رو نشنیدن!!!

 آهنگ تب تلخ از احسان خواجه امیری

تنی که جا می ماند

و منی که می روم آنجا که

خدا می داند!

میان میدان مین قلب تو،

کنار روبان های قرمز!!!

این آهنگ یکی از زیباترین آهنگ های گروه 7th از نظر من بود.

 آکورد دروغ از گروه ٧th

به شیشه ی عینکم گل می مالم!

تا جنگنده های نا امیدی

مردمک چشمانم را هدف نگیرند!!!

آهنگ دروغ از گروه 7th

همیشه با احساسم در ستیز بوده ام.

گاه برنده می شدم و گاه بازنده!

حاصل یک عمر عشق ورزیدنم،

یک جمله بیشتر نیست:

چه عاشقش بودی چه نه...

هدیه اش را هدیه نده!!!

آهنگ تمنا که امید موسوی همکار عزیزم خونده و من خواستم تو وبلاگ بذارم البته آکورد این آهنگ رو هم می تونید توی پست های قبلی پیدا کنید.

آهنگ تمنا از امید موسوی

خاطره ها را گرد گیری می کنی،

تا عشق به سرفه بیافتد و...!!!

 

 

 

 

 

حق داری دلگیر شوی

وقتی پاسخی از من نمی رسد

مرا ببخش دوست من

گاهی زندگی سخت می شود!!!

 و یه توضیح که خیلی ضروریه:

بچه ها وقتی آکوردهای یه آهنگ رو در میارید مهم نیست شما آهنگ رو چه جوری می خونید و چه آکوردی به صدای شما میاد مهم اینه که خواننده چی خونده و آکوردی که پیدا کردید با صدای خواننده هماهنگ باشه.

بعد از این که آکوردی رو تهیه کردید خودتون نخونید و بگذارید خواننده آهنگ رو بخونه و شما آکوردهایی رو که تهیه کردید رو فقط P  بکشید.

رز عزیز اگه این اصول رو رعایت کنی آکورد نمیدونی رو میبینی که درسته این قضیه در مورد آکوردهای Bm  که اول آهنگ گذاشته بودی ولی در مورد آخر آهنگ F#m  خودش فضای D  رو تامین کرده (و در عین حال توسط خواننده نت ر که تونیک هست اجرا نشده)و Bm7 هم روی امسال حتما اجرا میشه چون نت لا داره به Bm‌اضافه میشه. 

 

 

معجزه

 نه مسافرم نه رعیت نه فقیر نه سر سپرده

نه کسی که توی خلوت حسرت کسی رو خورده

نه یه زخم بی علاجم نه یه مرهم قدیمی

ساده ام ساده ی ساده ، ساده و صاف و صمیمی

حتی عاشق تو نیستم ولی شاید دل ببازم

شایدم بعدها بتونم از شبات قصه بسازم

من و خط به خط بخونم ، نازنین نگامو بشناس

گاهی بدترین و گاهی مهربونترین نگاهاس

ممکنه عاشق چشمات میشه از تو متنفر

ممکنه اینجا بمونم می شه تا ابد مسافر

نه یه جعبه ی جواهر نه سفال زیر خاکم

خیلی وقتا پام می لغزه گاهی خاکی گاهی پاکم

دنبال رفیقی ام که تا آخرش بیاد

دنبال یه معجزه ام شایدم از تو بر آد

 

شاهکار بینش پژوه

بیوفایی تو از صداقت خسته کننده ی من است...!!! 

موفق و پیروز باشید.

/ 33 نظر / 11 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مليسا

كفتم سلامي بكنم جواب سلام واجبست بايد بياي جواب سلام رو بدي نضرت هم بدي

نگین

همچنان در انتظار آپ شدنیم...:D

نگین

D:

نگین

چرا شکلکا نمیاد ؟ به هر حال موفق و شاد باشید.

میلاد.ح

سلام دادا آپیدم منتظره نظرتم..بای تا های[قلب][ماچ][گل]

سمیرا

سلام از اینکه با وب تو اشنا شدم خیلی خوشحالم از خواهش می کنم خواهش می کنم که هر چی اکورد و ریتم از اهنگ های مجید خراطها داری بزار تو وبت من هر روز میهم و منتظر هستم خداحافظ قرار تنهایی مجید اگه داشته باشی بهترین هدیه است باسه من جونه من اگه داری بزار

یگانه کوچولو

ساکت و ساده و سبک بود ... قاصدکی که داشت، می رفت ... فرشته ای به او رسید و چیزی گفت ... قاصدک بی تاب شد ... هزار بار چرخید ... چرخید و چرخید ... گفت : " اما شانه های من ظریف است ... زیر بار این خبر می شکند ... " فرشته گفت :" آن چه تو باید بر دوش بکشی نا ممکن است و سنگین ... حتی برای کوه ... اما تو می توانی ... زیرا قرار است، بی قرار باشی." اول از روی ادب ... ای گل خوشبو ... سلام ... دوم از روی محبت ... به تو دارم پیام ... خوبی !؟ از این همه تاخیر ببخشید ... همش تقصیر این کنکور لعنتیه ... [ناراحت] وبلاگم 2 ساله شد ... [هورا] منتظرت هستم ... به امیدش ... در پناهش ... [گل][خداحافظ]

نیوشا

با عرض سلام و خسته نباشید. وبلاگ بسیار زیبایی دارید ممنون بابت آهنگ گریه .

نگین

سلام امید جان. من یه وبلاگ زدم که توش شعرای خودم و بعضی از ترانه سراهارو توش میذارم. لینکت کردم .خوشحال میشم با عنوان "ترنم حیات" لینکم کنی.

حامد

سلام.من زیاد اهل تعریف نیستم.یه سری از آکوردات با ارفاق خوبن.یه سری از سر باز کردی.یه سری روهم فک کنم اصلا خدت نزدی چون اگه این کارو می کردی بهتر میشدن یا درست میشدن.به هر حال بابت کارایی که میکنی ممنون.موفق باشی در زندگی و دقیق در کار