آکورد دلنوازان - آکورد بیداری - آکورد غریبانه

سلام.

برگشتیم با وفای به عهد مربوط به آهنگ بیداری و یک آهنگ بسیار زیبا از علی لهراسبی به نام دلنوازان و دو آهنگ از احسان خواجه امیری که شاید تو سایت های دیگه هم باشه اما تفاوت را احساس خواهید کرد...

با این روند نزولی که نظرات داره پیدا می کنه من به آقای همکار گفتم در سایت رو تخته کنیم ایشون فرمودن ٢ ماه یه بار آپلود کنیم نظر شما چیه؟(سعی می کنیم نظرات به حدود 50 تا که رسید آپ بعدی رو بزنیم)

چه کسی فکرش را می کرد

تویی که در هر چه که فکرش را بکنی

اسراف میکردی

امروز که زمان عشق ورزیدن رسیده

این گونه صرفه جو شوی!!!

آکورد و آهنگ بیداری از هلن که درخواستی بود و زیباست.

آکورد بیداری از هلن

 آهنگ بیداری از هلن

همیشه عشق

پیش از آن که تو را به اوج ببرد

هر دو پایت را می شکند!

و بعد تو می مانی و تنهایی

و بعد به میهمانی ابرها می آیی!!!

نوار مغزی ام

ثابت می کند دیوانه نیستم!

و تستهای زیادی که داده ام

پس این دیوااانه وار دوست داشتنت؟!!!

آکورد بسیار زیبای سریال دلنوازان که علی لهراسبی بسیار زیبا خونده تنظیم از بهروز صفاریان که واقعا یکی از بهترین های تنظیم تو ایرانه و ملودی از محسن یگانه. 

 

آکورد دلنوازان از علی لهراسبی

آهنگ دلنوازان از علی لهراسبی

 او سیبی را گاز زد!

و به زمین افتاد

و جاذبه اختراع شد!

من

سیبی را رنده میکنم...و...

آکورد غریبانه از احسان خواجه امیری که همه به اسم هر چی آرزوی خوبه میشناسنش خیلی سایت ها این آکورد رو گذاشتن اما تفاوت رو حس کنید ونظراتتون رو بنویسید دوست دارید این جور آهنگ ها که همه جا آکوردش هست اما درست نیست رو تهیه ببینیم؟ 

آکورد غریبانه از احسان خواجه امیری

عشق قلبی که شکست نیست.

عشق،کوچه بن بست نیست.

ما چه آغاز باشیم چه پایان،

عشق بی انتهاست

در امتداد یک اتوبان!!!

 آکورد تمومش کن که خودمون هم قبلا تهیه دیده بودیم اما بدون آکورد های تزئین که با این آکوردها زیبا تر شد حتما این آهنگ پر از خاطره رو امتحان کنید.

آکورد تمومش کن از احسان خواجه امیری

پدر بزرگم رد زخم های کهنه عشق را

نشانم می داد و نصیحتم می کرد!

من به فرزندانم چه بگویم؟

با خاطراتی که هر روز از روز قبل

تازه تر می شوند؟!!!

 

 

 

 

نوازش 

من و حالا نوازش کن که این فرصت نره از دست

شاید این آخرین باره که این احساس زیبا هست

من و حالا نوازش کن همین حالا که تب کردم

اگه لمسم کنی شاید به دنیای تو برگردم

هنوزم میشه عاشق بود تو باشی کار سختی نیست

بدون مرز با من باش اگر چه دیگه وقتی نیست

نبینم این دم آخر تو چشمات غصه میشینه

همه اشکاتو می بوسم میدونم قسمتم اینه

تو از چشمای من خوندی که از این زندگی خستم

کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمی ترسم

تنم سرده ولی انگار تو دستای تو آتیشه

خودت پلکام و می بندی و این قصه تموم میشه

هنوزم میشه عاشق بود تو باشی کار سختی نیست

بدون مرز با من باش اگر چه دیگه وقتی نیست

نبینم این دم آخر تو چشمات غصه میشینه

همه اشکات و می بوسم می دونم قسمتم اینه

 

  اجرا :ابی(اهنگساز شادمهر) 

پنجره ات را باز کن

رو به آسمان آبی

سعی کن امروز را

به جای خورشید بتابی!!!

منتظر نظرات زیباتون هستیم انتقاد باعث پیشرفت سایت میشه و روی صحبتم با دوستانیه که از آکورد های سایت استفاده می کنند ما برای دل خودمون و پیشرفت بچه های مشتاق به پاپ این سایت رو ادامه میدیم اما نظر دادن شما حتی یه تشکر یه پشتوانس که بدونیم چند نفر از سایت استفاده می کنند.

موفق و پیروز باشید. 

/ 53 نظر / 80 بازدید
نمایش نظرات قبلی
وحید

سلام دوست من منم منظورم از این مثالم پاساژ بود توی بالای متن خودم گفته بودم شما میگی راسگوادو پیوسته و ترمولو تکنیک هستن اینا رو میشه براحتی تو سایت قرار داد از ترموله دویل تا 5تای میشه یا راسگوآدا پیوسته . ولی شما می گی نمی شه . (آهنگ خاطرات آلحمراه یک آهنگ کلاسیک که همش ترموله هستش آگه فلامینگو زنها ترموله زن بودن این آهنگو میتونستن بزنن خدای گیتار کلاسیک سگوویا هستش نه ویلیامز.تکنیکهای فلامینگو در حد پاپ خودمونه نه کلاسیک به خاطر همین جان ویلیامز نزده گفته بزار ما ایرانیا بزنیم به نظر من کسی که گیتار پاپ روکتاب وار نزنه می شه تکنیک مثل آهنگایی که خودتون خوندین که هم اوور تور و آرپژوپاساژ ملودی ..

سپنتـــــــــــــا امید خان!

مام بیایم راجع به تکنیک حرف بزنیم که آقایون امید 10 خط جواب بدن!!![عینک] بچه ها من کمبود محبت دارم؟[سوال]

سپیده

به نظر من هم فلامنکو سخت تر از کلاسیک میاد.

وحید

سلام دوست خوب خودم. دوست من آقای جان ویلیامز در مستر کلاس های آقای سگوویا شرکت کرده و خود جان ویلیامز گفته که آقای سگوویا پدر گیتار کلاسیک جهان میباشد.اینو من هم از خانم لیلی افشار و آخوندی و دانشمند شنیدم.اگه باور ندارید شما تو اینترنت سرچ کنید یا چند سایت معتبر موسیقی معرفی می کنم برید ببینید.ترمولو ساده نیست و اگه هر روز تمرین نکنی سرعت دستت میاد پایین مثل گام می مونه.من نمی کم فلامینگو ساده میباشد نسبت به کلاسیک ساده تره.استریاس بیشتر برای تمرین گام و آرپژ و تعداد انگشت شماری تو ایران میتونن درست بزنن.نمودونم شما چطوری میتونید بزنید.آقای پا کو دلوچیا میگه من هر سازی بزنم صدای فلامینگو ازش در میاد یعنی تعصب الکی یعنی جای پیشرفت نیست.ولی تو آهنگ misionera که کلاسیک توش فلامینکو استفاده شده کلاسیک تعصبی نداره.این آهنگو فلامینگو زنها نمیتونن بزنن اگه خواستی نتشو برات میفرستم اگه تونستی بزنی من سبکمو عوض میکنم .فلامینگو یه سبکیه که به پاپ ما نزدیکه به خاطره همین بیشتر از کلاسیک از اون استفاده میشه .شادمهر رفته بود اسپا نیا میگفت اون کسایی که میشنن بغل خیابون گیتار میزنن یه جورایی گیتار میزنن رهگذرا بهشون پول

وحید

حرفای من ادامه دار شد گفتم توی یه پیام دیگه بقیه حرفامو بگم بازم سلام من بخاطر این کلاسیک برتر میدونم چون کلاسیک جهانیه و بیشتر آهنگها از آهنگسازان جهان مثل موزارت وبتهون و البز و ..برای گیتار کلاسیک تنظیم شده و خیلی سازگارتره.و یه جورایی گیتار کلاسیک مرجع و پایه گیتار بیشتر بزرگان موسیقی اینو میگن.من نمودونم شما تکنیکو چجوری خودتون یاد گرفتید که نمی تونید به کسایی دیگه یاد بدید[چشمک]. من در پایین شوخی کردم گفتم سبکمو عوض میکنم من همه سبکها رو دوست دارم اتفاقا فلامینگورو بیشتر از همه چون با روحیات من سازگارتره بخاطر این الان کلاسیک کار میکنم که در آینده قوی تر باشم.

وحید

اون یکی پیامم همش جا نشد بقیشو تو ای پیا می نویسم شادمهر رفته بود اسپا نیا میگفت اون کسایی که میشنن بغل خیابون گیتار میزنن یه جورایی گیتار میزنن که رهگذرا بهشون پول میدن گفت من خجالت کشیدم بگم گیتاریستم یعنی در حد گداهای اسپانیا نبوده.من میخوام بگم فقط سطح بچه ها بالا بره الان بیشتر گیتار زنای ایرانی اکورد ریتم بلدن همین من میگم همین ریتم و اکوردی که می زنن حداقل قشنگ بزنن.من خوشحال میشم باشما بحث میکنم از حرفای من دوست ندارم ناراحت بشی موفق باشی.

رز

"الان بیشتر گیتار زنای ایرانی اکورد ریتم بلدن همین من میگم همین ریتم و اکوردی که می زنن حداقل قشنگ بزنن." من به شدت با نظر دوستمون موافقم. ماها نیاز داریم به این ریتم و آکورد زدنمون روح بدیم. یاعلی

ترنم

دوست عزیز اسم صحیح این سبک "فلامنکو" هستش که به اشتباه فلامینگو تلفظ میشه!

مهرانه

موفق باشید و همیشه سبز